Chevrolet Camaro: pierwsze oficjalne zdjęcia
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Chevrolet Camaro: pierwsze oficjalne zdjęcia
Bob Lutz nakazał działowi rozwojowemu GM: od teraz Camaro testujemy bez kamuflażu ... i Ed Peper, dyrektor generalny Chevroleta, mógł śmiało rozpocząć na oficjalnym firmowym blogu fastlane.gmblogs.com nagonkę fanów motoryzacji na przygotowywane Camaro.
Częścią posta było także pierwsze oficjalne zdjęcie nowego samochodu, które oferuje pierwszą możliwość porównania stylistyki Camaro z wersją studyjną z stycznia 2006.[...]
Serwisowi Autoblog.com udało się także uzyskać pierwsze zdjęcia deski rozdzielczej w nowym Camaro.
[źródło: roadlook link]
O wersji koncepcyjnej pisaliśmy na forum w tym wątkuO2 1.6 MPI BGU (102KM/148Nm) '04 Amb. - pierwsza sztuka?
"Now we are free and we will see you again but not yet, not yet!"

Uniden Pro 510XL+Hustler IC100
-
Masakra. 8)"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
ehh powiem Wam, że te nowe wcielenia tradycyjnych muscle car-ów bardzo mi podchodzą... :szeroki_usmiech
jedna tylko obawa- jakość wykończenia wnętrza pewnie hamerykańska :?
natomiast wygląd, silniki no i pułapy cenowe.... mniamm! :twisted:Garret
-----------
Była OI 1.9TDI AXR 144KM/306,9Nm by Ali... jest 1.8 TSI Scout, 217KM/348Nm by Ali :-)
Komentarz
-
a mnie nie podchodza bo tylko wyglądają w potem w testach top gear dostają w du... a szkoda co do aut to wole classic musle cars
Komentarz
-
Teraz przedstawiciele firmy GM udostępnili zdjęcie przedniej części nadwozia.O2 1.6 MPI BGU (102KM/148Nm) '04 Amb. - pierwsza sztuka?
"Now we are free and we will see you again but not yet, not yet!"

Uniden Pro 510XL+Hustler IC100
Komentarz
-
Mega auto ... pozostaje wygrac te parenascie baniek w totka ...
Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!

Komentarz
-
Tylko po co? Jak te auta kosztuja w USA po 30k USD. Tak przynajmniej kosztuje Mustang GT, a Camaro pewnie wiele drozsze nie bedzie.Zamieszczone przez misiek^wroMega auto ... pozostaje wygrac te parenascie baniek w totka ...
Przewypasiasty 8)Ja tu tylko sprzątam...
Komentarz
-
Nie ma to jak tani dolar
Old Octavia 1.9 AHF - New Leon 2.0 BKD - New Passat 2.0 HGW ;-) Pontiac Trans Am 7.5
Spoty Lublin - kazda pierwsza sroda miesiaca. Zapraszamy
Komentarz
-
Puchacz, wiem ze takie Mustangi itp chodza po 30k $ z gorka, ale nasi celnicy potrafia dorzucic pare swoich centow ...
Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!

Komentarz
-
Troche juz przegieli z ta nowoczesnoscia i nowa linia - dla mnie beznadzieja - nowy Mustang to jest wzor do nasladowania
President Johnny II ASC + President Florida
_,.-*'`'*-.,_Dark side on the Octavia_,.-*'`'*-.,_
Komentarz
-
Ogolnie powiem ze sie mustangow na ogladalem na zywo az do znudzenia, jezeli ja mialbym kupowac to wybor miedzy mustangiem a tym bylby oczyswisty.Zamieszczone przez djpiTroche juz przegieli z ta nowoczesnoscia i nowa linia - dla mnie beznadzieja - nowy Mustang to jest wzor do nasladowania
A tu pare fotek w innym kolorze(od koceptu duzo sie nie rozni fotki z 2006roku) :

I sorry za jakosc zdjec, ale zesral mi sie aparat i troche porozmywal.
Komentarz
-
Ogólnie fajnie, ale na takich malych kolkach wyglada, jak pralka, a wnętrze trąca Koreą i jest jakies takie niespójne. I ta kierownica, jakby kolowrotek dla szczura :roll: Moze to bedzie lepiej wygladalo, jak bedzie na wypasie i na duzych kolach.
Komentarz
Komentarz